Seminari i konferencije

Pripremne radnje za sastavljanje poreznih izvještaja za 2017. i izmjene poreznih propisa od 1.1.2018.

Seminari i konferencije

Vrhunski predavači, porezni i pravni eksperti! Zagreb, 11.12.2017. (ponedjeljak) hotel Westin, Kristalna dvorana s početkom u 9.30 sati

U organizaciji  časopisa Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup), 11.12.2017. (ponedjeljak) u zagrebačkom hotelu Westin, Kristalna dvorana u 9.30 sati, održat će se jednodnevni seminar s konkretnim primjerima i odgovorima na vaša pitanja Pripremne radnje za sastavljanje poreznih izvještaja za 2017. i izmjene poreznih propisa od 1.1.2018.

Cilj ovog seminara je dati Vam informacije te odgovoriti na konkretna pitanja vezana uz tematiku. Broj mjesta u dvorani je ograničen, stoga požurite s vašim prijavama!

EVIDENCIJE O RADNICIMA, PRESTANAK UGOVORA O RADU I NAJAVLJENE NOVINE U ZAKONU O RADU

Seminari i konferencije

6.11.2017. (ponedjeljak), Zagreb, hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a, s početkom u 9,30 sati

Cijena jedne kotizacije: 780,00 kn + 25% PDV-a


Seminar je namijenjen poduzetnicima, managerima u trgovačkim društvima, obrtnicima, računovođama, pravnicima, voditeljima ureda i kadrovskih službi, agencijama za privremeno zapošljavanje, zaposlenim u tijelima nadzora, udrugama poslodavaca, sindikatima, radnicima, zaposlenima u tijelima državne uprave i svima drugima zainteresiranim za primjenu propisa radnog prava u praksi. Polaznici seminara upoznat će se sa praktičnim rješenjima vođenja evidencija o radnicima sukladno novom Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencija o radnicima, kao i sa vođenjem evidencije o radnom vremenu mobilnih radnika. U primjeni Zakona o radu svakodnevno se postavljaju pitanja u vezi prestanka radnog odnosa radnika, otkaza, otkaznih rokova, prava na otpremninu, dostave otkaza, sudske zaštite prava iz radnih odnosa, uloge radničkih vijeća i sindikata kod otkazivanja, kao i druga pitanja u vezi otkaza radnika.