Pretplata na internetsko izdanje Računovodstvo i porezi u praksi

Narudžbenica kojom se pretplaćujem na:

  1. internetsko izdanje časopisa Računovodstvo i porezi u praksi za 2019. godinu (pristup kompletnoj bazi časopisa) po cijeni od 995,00 kn (880,53 kn + 13% PDV)
  2. DVD sa svim brojevima časopisa „Računovodstvo i porezi i praksi“ od 2003. do 2018. godine
  3. pravo na neograničen broj telefonskih savjeta, svaki dan od ponedjeljka do petka iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava.
  4. Na portalu se nalazi oko pet tisuća raznih tekstova iz područja računovodstva i poreza.

    Glavna prednost portala su rubrike, koje daju strukturiran pregled sadržaja sa svim potrebnim informacijama. Korisnici tako mogu pronaći praktične primjere, kao što je "Ugovor o radu za privremeno obavljanje poslova" i "Pravilnik o radu". Nadalje, mogu saznati kakva je sudska praksa ili mišljenje ministarstva financija u pojedinim slučajevima, a posebno je interesantna i korisna rubrika "Odgovori na pitanja" u kojoj se nalaze konkretni upiti iz svakodnevnog poslovanja te opširni odgovori na njih.

    Postojeće rubrike ažuriraju se tokom cijele godine, a njima će se dodavati i nove kao što su "Računovodstvo poduzetnika", "Lokalni porezi", "Obrt i slobodna zanimanja", "Devizno poslovanje" itd.

    Radno vrijeme telefonskih konzultacija: ponedjeljak i četvrtak od 11:00 h do 15:30 h / utorak, srijeda i petak od 8:30 h do 13:00 h