Telefonska konzultantska služba časopisa Računovodstvo i porezi u praksi

U sklopu mjesečnika „Računovodstvo i porezi u praksi“ (tiskano i internetsko izdanje) već 20 godina nalazi se i call centar koji svakodnevno telefonskim putem rješava poslovne izazove čitatelja iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava. Dnevno odgovorimo na oko dvjesto telefonskih upita naših pretplatnika. Konzultacije su vremenski neograničene, tijekom perioda trajanja vaše pretplate možete nas kontaktirati neograničen broj puta.

Imate poreznih ili pravnih nedoumica? Nedoumice iz radnih odnosa? Želite odgovor na konkretan problem iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava?
Naši konzultanti znaju odgovore na vaša pitanja. Pozivamo vas na telefonske konzultacije s našim stručnjacima, ekspertima iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava.

Call centar možete koristiti pet dana u tjednu. Ponedjeljak i četvrtak od 11,00 do 15,30 sati, a utorak, srijeda i petak od 8,30 do 13,00 sati, na broj telefona 49 21 739 i 48 36 046 uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem računu za uplaćenu godišnju pretplatu na tiskano ili internetsko izdanje časopisa „Računovodstvo i porezi u praksi“.

Individualno savjetovanje održava se po dogovoru, upit s vašim kontaktima molimo poslati na urednistvo@ripup.hr

Cijena jednog sata individualnog poslovnog savjetovanja iznosi (200,00 + pdv 25% euro/sat), EUR 250,00
Za ovakav oblik individualnog savjetovanja smo se odlučili zbog mnogobrojnih, svakodnevnih telefonskih upita za rješavanje konkretnih poslovnih situacija iz prakse, vezanih uz pokretanje vlastite tvrtke, komercijalizaciju ideje, uz organizaciju, management, marketing, promociju, pravo, poreze i računovodstvo.

Individualno savjetovanje održava se u terminu i trajanju po dogovoru u vašoj ili našoj tvrtki - 1. Gajnički vidikovac 5, Zagreb.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na „Računovodstvo i porezi u praksi“  možete dobiti na broj telefona 01 49 21 737 ili na e-mail pretplata@ripup.hr