Usklađivanje novog Zakona o radu s propisima EU / ugovaranje plaće / mobbing / prestanak ugovora o radu

1.12.2021. (srijeda), Hotel Antunović, Zagreb
Predavač: Božo Prelević, dipl.iur

Seminar je namijenjen poduzetnicima, managerima u trgovačkim društvima, obrtnicima, računovođama, pravnicima, voditeljima ureda i kadrovskih službi, agencijama za privremeno zapošljavanje, zaposlenim u tijelima nadzora, udrugama poslodavaca, sindikatima, radnicima, zaposlenima u tijelima državne uprave i svima drugima zainteresiranim za primjenu propisa radnog prava u praksi. Polaznici seminara upoznat će se sa praktičnim rješenjima ugovaranja plaće te odgovorima na pitanja u vezi mobbinga, prestanka radnog odnosa i otkaza ugovora o radu, uz brojne primjere iz hrvatske i europske sudske prakse i mišljenja upravnih tijela.

Polaznicima radionice osigurana je prezentacija sa popratnim materijalima koji uključuju ogledne primjere otkaza i drugih akata radnog prava te im se izdaje potvrda o sudjelovanju na seminaru. Tijekom cijelog trajanja seminara pružaju se konkretni odgovori na Vaša pitanja!

Cijena seminara iznosi 800,00 kn + PDV 25% (1.000,00 kn). Iznos molimo uplatiti na račun Centra za računovodstvo i financije d.o.o., IBAN HR2024070001100622318 uz poziv na OIB vaše tvrtke. Detaljnije informacije oko ovog seminara možete dobiti na tel. 01/49 21 737.

Na seminaru je moguće sudjelovati samo uz predočenje EU Covid potvrde ili brzog antigenskog testa. Odlukom Stožera Civilne zaštite RH propisano je obvezno nošenje maski na svim javnim okupljanjima.

Cijeli tekst vidi niže!Veličina
seminar_radni_odnosi_v2.pdf179.09 KB
Seminari i konferencije